Programació de controladors NT (drivers)
L'Easy Code us permet introduir-vos en la programació de controladors (drivers) NT. Quan es tria un projecte del tipus Driver NT clàssic (sys), es crea l'estructura bàsica i també s'afegeixen els mínims fitxers que es necessiten. Aquest codi predeterminat de driver es pot compilar sense errors, però simplement no fa res.

A més dels fitxers .inc usuals, la programació de drivers NT requereix alguns fitxers .inc addicionals que es poden trobar a les carpetes Include de l'Easy Code. En conseqüència, i per tal d'evitar errors en la programació de drivers, tingueu en compte les següents consideracions:


Tot i que l'Easy Code proporciona el suport necessari, la programació de drivers no és gens fàcil, especialment a l'hora de depurar el codi, i la majoria d'errors de programació acaben produint una pantalla blava (BSOD).

Podeu trobar un simple exemple de driver (ECPDriver), que obté tots els processos que hi ha engegats al sistema, i un petit programa per a provar-lo (ECPDrvTest). Tots dos han estat programats per Héctor A. Medina i es troben a les carpetes \EasyCode\Examples.

EL MEU PROFUND AGRAÏMENT a l'Héctor Antonio Medina, qui amb el seu constant treball, ajuda i assessorament, ha fet possible que l'Easy Code inclogui el suport necessari per a la programació de drivers.